1,4 miljarder människor använder Facebook varje månad

prenumerera på tips och inspiration

Tips och inspiration för dig som arbetar med digital kommunikation. Vi skickar ca 3-4 artiklar om sociala medier, sökmarknadsföring och digital strategi varje månad. Vi skickar ingen reklam för våra tjänster och du kan välja att avprenumerera när som helst. När du blir prenumerant godkänner du vår sekretesspolicy. Välkommen!

Ny statistik visar att vi nu är 1,4 miljarder människor som använder Facebook. 890 miljoner människor besöker sidan varje dag och mer än 3 miljarder visningar av videoklipp inträffar varje dag. Det är minst sagt imponerande siffror.

Intressant är att Facebook visar en signifikant ökning av antalet personer som enbart använder Faceboook via sin smartphone. Det här är en utveckling som jag tror att vi kommer att se över fler enheter.

Vi har tidigare skrivit om hur du kan använda Facebook för att marknadsföra ditt företag och nå ut till fler kunder. Du hittar våra tidigare artiklar här.

Läs mer om den senaste statistiken om Facebook: Facebook boasts nearly 1.4B monthly users in newly released data.

Om författaren

Johan Åberg
Johan Åberg
Jag är VD och konsult på Nivide och brinner för att hjälpa och inspirera sälj- och marknadsavdelningar att arbeta mer digitalt. På bloggen ger jag tips och inspiration kring ämnen som bland annat sökmarknadsföring, social selling och content marketing. Välkommen att kontakta mig på johan.aberg@nivide.se.
INTRESSANT? DELA GÄRNA MED VÄNNER.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email