Lär dig Facebook Ads Manager – öppna utbildningar hösten 2021

Om kursen

Den här kursen vänder sig till dig som vill: 

  • Lära dig att skapa, utvärdera och optimera kampanjer på Facebook och Instagram.
  • Få en mycket praktisk genomgång av Facebook Ads Manager från början till slut.
  • Förstå vad Facebook-pixeln är och vilken nytta ditt företag har av att använda den.
  • Kunna implementera konverteringsspårning för att kunna följa upp hur kampanjerna bidrar till företagets övergripande affärsmål.
  • Skapa A/B-test i Facebooks annonsverktyg.
  • Lägga upp en annonsstrategi för ditt företag.
  • Förstå vilka nyckeltal du ska titta på för att kunna utvärdera om resultatet är bra eller dåligt.
  • Få tips och råd för hur du kan förbättra resultatet av en kampanj.
Kursen passar dig som inte har någon tidigare erfarenhet av att arbeta i Facebook Ads Manager. Utbildningen sker digitalt via Teams så att du kan delta tryggt oavsett var du befinner dig.

Om kursledaren

Kursen leds av Johan Åberg som är VD och grundare på Nivide. 

Han har över 15-års erfarenhet av digital marknadsföring och har under åren hjälpt företag som Findus, Skånemejerier, Atea, Bona, Schneider Electric, Öresundskraft, Wihlborgs Fastigheter, Skanska, OKI och många fler. 

Lyssna på Johan i podden ”Digital kommunikation med Johan Åberg”.

Investering

4 995 SEK ex. moms per person. I priset inkluderas presentationsmaterial samt diplom som skickas ut till dig efter genomförd utbildning.

Kommande tillfällen:

21/10 kl 9.00-15.00 (online), inkl. kortare pauser samt lunchpaus.

Observera att antal platser är begränsade så gör din anmälan så snart som möjligt för att försäkra dig om en plats.

Om du inte kan delta vid något av ovanstående datum eller önskar en skräddarsydd utbildning bara för ditt företag, vänligen kontakta oss så löser vi detta åt dig.

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan. Du kan även skicka e-post till kontakt@nivide.se om du har några frågor innan du gör din anmälan.

"Vi tog hjälp av Nivide för utbildning kring Facebook och LinkedIns annonsverktyg. Kurserna gav oss inte bara kunskap kring hur vi på egen hand skapar kampanjer utan även hur vi utvärderar och optimerar resultatet. Vi fick dessutom användbar feedback på den första kampanjen som vi skapade efter utbildningen. Vi är helnöjda och känner oss betydligt mer säkra på att arbeta i annonsverktyget!"

Patricia Svensson, Marknadskoordinator på AxÖ Consulting

få nästa artikel till din inkorg

Varje vecka skickar vi artiklar, podcasts och nyheter som hjälper dig att fördjupa din kunskap och hålla dig uppdaterad kring digital marknadsföring. När du blir prenumerant godkänner du vår sekretesspolicy. Du kan välja att avprenumerera när som helst. Avsändare är Nivide AB, Hyllie Stationstorg 31, Malmö.

Om författaren

Johan Åberg
Johan Åberg
Jag är VD, konsult och utbildningsledare på Nivide. Här på bloggen ger jag tips och inspiration kring ämnen som digitala strategier, sökmarknadsföring, social selling och content marketing. Lyssna på mig i podden "Digital kommunikation med Johan Åberg".
DELA INLÄGGET
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Kostnadsfri e-postkurs

Lär dig mer om fem områden som du behöver arbeta med för att lyckas med företagets digitala annonsering. Kursen är i synnerhet framtagen för dig som är marknadschef eller digitalt ansvarig på ditt företag.

E-bok: Social selling

Vi har samlat våra mest lästa artiklar kring social selling och skapat en unik samling med tips och inspiration för hur du kan hitta fler kunder med hjälp av LinkedIn.

E-bok: 100 LinkedIn-tips

100 korta och enkla tips för hur du får ut mer av världens största affärsnätverk.

E-bok: Sökmarknadsföring

Hur använder du Google på ett effektivt sätt för att exempelvis öka antalet köp, beställningar eller förfrågningar? Här har vi sammanställt våra mest populära artiklar.

Vill du ha mer tips och inspiration?

Gå med i Digital Conversion Academy så får du allt vårt kostnadsfria material som artiklar, e-böcker och våra e-kurser skickade direkt till din inkorg utan kostnad.

tjänster

För dig som vill få hjälp att hantera företagets digitala annonsering.

kurser

För dig som vill hantera företagets annonsering på egen hand.

Inspiration

Fördjupa din kunskap kring
digital annonsering.

Om Nivide

Vi startar upp och hanterar dina kampanjer i Google och sociala medier eller stöttar och utbildar dig som vill hantera företagets digitala annonsering på egen hand.

Om Nivide

Vi hjälper dig att starta upp och hantera kampanjer i Google och sociala medier eller stöttar och utbildar dig som vill sköta företagets digitala annonsering på egen hand.

040 – 29 32 80
kontakt@nivide.se