Vi söker en Digital Marketing Specialist till vårt kontor i Malmö

Om tjänsten

Nu letar vi efter dig som brinner för digital marknadsföring och som vill utveckla våra kunders digitala närvaro i olika kanaler.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att hantera och ta våra kunders digitala annonsering i kanaler som Google Ads, Facebook, Instagram och LinkedIn till nästa nivå.

Du kommer även att driva olika digitala projekt för välkända varumärken, exempelvis genom att hantera sociala medier, göra e-postutskick och säkerställa kundernas synlighet i olika digitala kanaler.

En stor del av det dagliga arbetet handlar om att aktivera, analysera och optimera våra kunders digitala annonsering och att löpande rapportera resultatet till våra kunder. Du kommer att arbeta dagligen i verktyg som exempelvis Google Ads och Facebook Ads.

Tjänsten innebär en möjlighet att arbeta med många spännande varumärken i olika branscher över hela Sverige.

Du kommer att få stort ansvar och även få stor möjlighet att påverka utvecklingen av vår verksamhet och din egen roll eftersom vi är ett litet team med korta beslutsvägar och ett nära samarbete.

I tjänsten kommer du även ges möjlighet att utveckla vår egen marknadsföring i olika kanaler i samarbete med dina kollegor.

Är du den vi letar efter?

Du har mycket goda kunskaper inom digital marknadsföring och behärskar framförallt Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads och Google Analytics. 

Du har stenkoll på begrepp som exempelvis kostnad per resultat, ROAS, Quality Score, konverteringsspårning, A/B-testning och du vet hur du ska analysera annonseringen för att förbättra resultatet för våra kunder.

Du förstår kundernas behov och kan utifrån detta ge rekommendationer på lämpliga digitala kampanjer och genomföra dessa på egen hand.

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av liknande roller eller en bakgrund på reklambyrå och känner dig bekväm i konsultrollen och kontakten med kunder. 

Du har har hög social kompetens och förmågan att kunna driva projekt från början till slut i nära samarbete med våra kunder.

Du har certifieringar i Googles produkter som Google Ads och Google Analytics. Kunskaper i Google Tag Manager, WordPress, webbutveckling, grafisk formgivning, SEO och Mailchimp är meriterande.

Omfattning: Heltid (100 %).

Lön: Enligt överenskommelse. 

Tillträde: Omgående.

Placeringsort: Malmö.

Om Nivide

Nivide hjälper företag att skapa förutsättningar för ökad försäljning och ett starkare varumärke genom digital annonsering i kanaler som Google, Facebook, Instagram och LinkedIn. 

Vi erbjuder även utbildning, rådgivning och coaching som höjer den digitala kompetensen hos våra kunder. 

Ett urval av våra kunder är Wihlborgs Fastigheter, Gleerups, Bong Touch of Taste, Blå Band och Swedencare.

Ansökan

Är du den vi letar efter? Skicka ditt personliga brev tillsammans med CV till johan.aberg@nivide.se

Skicka gärna med exempel på tidigare uppdrag som du har arbetat med om möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av Johan Åberg, VD på Nivide AB. johan.aberg@nivide.se, 0709-66 88 69.

få nästa artikel till din inkorg

Varje vecka skickar vi artiklar, podcasts och nyheter som hjälper dig att fördjupa din kunskap och hålla dig uppdaterad kring digital marknadsföring. När du blir prenumerant godkänner du vår sekretesspolicy. Du kan välja att avprenumerera när som helst. Avsändare är Nivide AB, Hyllie Stationstorg 31, Malmö.

Om författaren

Johan Åberg
Johan Åberg
Jag är VD, konsult och utbildningsledare på Nivide. Här på bloggen ger jag tips och inspiration kring ämnen som digitala strategier, sökmarknadsföring, social selling och content marketing. Lyssna på mig i podden "Digital kommunikation med Johan Åberg".
DELA INLÄGGET
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Kostnadsfri e-postkurs

Lär dig mer om fem områden som du behöver arbeta med för att lyckas med företagets digitala annonsering.

E-bok: Social selling

Vi har samlat våra mest lästa artiklar kring social selling och skapat en unik samling med tips och inspiration för hur du kan hitta fler kunder med hjälp av LinkedIn.

E-bok: 100 LinkedIn-tips

100 korta och enkla tips för hur du får ut mer av världens största affärsnätverk.

E-bok: Sökmarknadsföring

Hur använder du Google på ett effektivt sätt för att exempelvis öka antalet köp, beställningar eller förfrågningar? Här har vi sammanställt våra mest populära artiklar.

Vill du ha mer tips och inspiration?

Gå med i Digital Conversion Academy så får du allt vårt kostnadsfria material som artiklar, e-böcker och våra e-kurser skickade direkt till din inkorg utan kostnad.

tjänster

För dig som vill att certifierade specialister hanterar din annonsering.

kunskap

För dig som vill hantera företagets marknadsföring på egen hand.

om oss

Läs mer om hur det är att arbeta med oss.

Nyfiken?

Vill du veta mer om hur du kan förbättra företagets digitala annonsering? Här har vi samlat tips, inspiration och resurser som hjälper dig på vägen.

Nyfiken?

Vill du veta mer om hur du kan förbättra företagets digitala annonsering? Här har vi samlat tips, inspiration och resurser som hjälper dig på vägen.