Nivide söker Digital Marketing Specialist

prenumerera på tips och inspiration

Tips och inspiration för dig som arbetar med digital kommunikation. Vi skickar ca 3-4 artiklar om sociala medier, sökmarknadsföring och digital strategi varje månad. Vi skickar ingen reklam för våra tjänster och du kan välja att avprenumerera när som helst. När du blir prenumerant godkänner du vår sekretesspolicy. Välkommen!

Om tjänsten

Nu söker vi dig som brinner för digital marknadsföring och som vill arbeta för att utveckla våra kunders digitala närvaro i olika kanaler.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att starta upp och hantera våra kunders digitala annonsering i kanaler som exempelvis Google, Facebook, Instagram och LinkedIn. Förutom att arbeta med våra kunders digitala annonsering kan din roll även innebära rådgivning och utbildning till våra kunder.

En stor del av det dagliga arbetet handlar om att analysera och optimera våra kunders annonsering så vi ser gärna att du har en analytisk förmåga och tycker om att analysera siffror och utifrån dina slutsatser göra nödvändiga förbättringar.

Tjänsten innebär en möjlighet att arbeta med många intressanta kunder i olika branscher över hela Sverige. Du kommer att ha stor möjlighet att påverka utvecklingen av verksamheten och din egen roll eftersom vi är ett litet team med korta beslutsvägar.

Du kommer även att ges möjlighet att regelbundet genomföra utbildningar för att utveckla din kompetens kring sociala medier och digital marknadsföring.

Om dig

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande roller eller en bakgrund på reklambyrå och känner dig bekväm i konsultrollen och kontakten gentemot kunder.

Det är viktigt att du har hög social kompetens och förmåga att driva projekt på egen hand tillsammans med våra kunder. Du bör även trivas i säljrollen eftersom du även kommer att ha kontakt med potentiella kunder.

Nivide är ett litet bolag så vi ställer höga krav på att du är självgående och beredd att ta tag i små och stora arbetsuppgifter som kan uppstå i ett litet företag.

Din kompetens

Du har mycket goda kunskaper i digital marknadsföring och ämnen som exempelvis sociala medier och digital annonsering och relevant arbetslivserfarenhet inom området.

Meriterande

Certifieringar i Googles produkter som Google Ads och Google Analytics.
Certifiering i Facebook Blueprint.

Omfattning: Heltid (100 %).

Lön och villkor: Lön enl. överenskommelse. Pensionsförsäkring ingår. Provanställning sex månader.

Tillträde: Omgående.

Placeringsort: Malmö.

Om Nivide AB

Nivide hjälper företag att skapa förutsättningar för ökad försäljning genom att nå ut till deras kunder genom digital annonsering i kanaler som exempelvis Google, Facebook, Instagram och LinkedIn. Vi erbjuder även utbildning och rådgivning som höjer den digitala kompetensen i företagets sälj- och marknadsavdelning.

Några företag som vi har gjort uppdrag för under det senaste året är exempelvis Findus, Gleerups, Bona, Wihlborgs Fastigheter och Invest in Skåne.

Frågor om tjänsten besvaras av Johan Åberg, VD på Nivide AB. johan.aberg@nivide.se, 0709-66 88 69.

Ansökan

Skicka ditt personliga brev tillsammans med CV till johan.aberg@nivide.se senast den 15 april 2019. Skicka gärna med exempel på tidigare uppdrag som du har arbetat med om möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

Om författaren

Johan Åberg
Johan Åberg
Jag är VD och konsult på Nivide och brinner för att hjälpa och inspirera sälj- och marknadsavdelningar att arbeta mer digitalt. På bloggen ger jag tips och inspiration kring ämnen som bland annat sökmarknadsföring, social selling och content marketing. Välkommen att kontakta mig på johan.aberg@nivide.se.
INTRESSANT? DELA GÄRNA MED VÄNNER.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email