Facebook Ads Manager-kurs

Anmäl dig till ett av våra kommande utbildningstillfällen. Kursen passar dig som exempelvis arbetar som marknads- eller digitalt ansvarig.

Om Facebook Ads kursen

Den här kursen vänder sig till dig som vill:

Kursen passar dig som inte har någon tidigare erfarenhet av att arbeta i Facebook Ads Manager. Utbildningen sker digitalt så att du kan delta tryggt oavsett var du befinner dig.

Om kursledaren

Kursen leds av Johan Åberg som är VD och grundare på Nivide.Johan Åberg - kursledare för Facebook Ads kurs

Han har över 15-års erfarenhet av digital marknadsföring och har under åren hjälpt företag som Findus, Skånemejerier, Atea, Bona, Schneider Electric, Öresundskraft, Wihlborgs Fastigheter, Skanska, OKI och många fler.

Lyssna på Johan i podden ”Digital kommunikation med Johan Åberg”.

Investering

4 995 SEK ex. moms per person. I priset inkluderas presentationsmaterial och diplom som skickas till dig efter genomförd utbildning. 

Du kommer dessutom att få en komplett dokumentation (ca 30 sidor) över de delar som vi berör under kursen så att du får ett så bra stöd som möjligt när du ska arbeta vidare med dina kampanjer på egen hand. 

Följande dokumentation tillhandahålls dig efter kursen: 

  • Steg-för-steg-guide för hur du skapar kampanjer i Facebook Ads Manager.
  • Så utvärderar du och optimerar dina kampanjer. 
  • Om konverteringsspårning i Facebook Ads Manager.
  • Information om Facebook Business Manager.
  • Information om hur Facebook-pixeln fungerar.
  • Hur du skapar anpassade målgrupper och lookalike-målgrupper.
 
Som kursdeltagare hos oss får du dessutom 15 % rabatt på kommande kurser om du väljer att anmäla dig till ytterligare någon av våra kurser i framtiden.

Så här har tidigare deltagare sagt om kursen: ”Jättebra och pedagogisk genomgång”, ”Bra nivå, tog upp rätt saker. Stämde överens med förväntan.” (från deltagare den 21/10).

Kombinera med vår webbaserade kurs

Vi kan erbjuda ett unikt utbildningspaket som säkerställer en så bra kunskapsinlärning som möjligt! 

Du som deltar på våra lärarledda utbildningar har möjlighet att komplettera den lärarledda kursen med vår webbaserade kurs i Facebook Ads Manager till ett rabatterat pris. 

Genom att lägga till den webbaserade kursen får du tillgång till över 40 videoklipp som visar de olika momenten som vi går igenom under kursen. Därigenom kan du återgå till att studera specifika moment eller använda den webbaserade kursen som ett stöd när du skapar dina egna kampanjer. 

Välj att lägga till den webbaserade kursen när du gör din anmälan. Du har tillgång till den webbaserade kursen i 90 dagar efter utbildningstillfället.

Kommande tillfällen

13/1 2022 kl. 9.00-15.30 (online), inkl. kortare pauser och paus för lunch (1 tim.).

Observera att antal platser är begränsade till 10 st. per tillfälle så gör din anmälan så snart som möjligt för att försäkra dig om en plats.

Om du inte kan delta vid något av ovanstående datum eller önskar en skräddarsydd utbildning bara för ditt företag, vänligen kontakta oss så löser vi detta åt dig.

Anmäl dig här

Anmäl dig via formuläret nedan. Du kan även skicka e-post till kontakt@nivide.se om du har några frågor innan du gör din anmälan. Vi besvarar ditt meddelande inom en arbetsdag och oftast redan inom några timmar.

Din anmälan är bindande. Om du av någon anledning inte kan delta vid utbildningstillfället bokas du in på ett kommande datum.

Skräddarsydda utbildningar

Är du istället intresserad av en skräddarsydd kurs för bara ditt företag? 

Kontakta oss så bokar vi en ett kort digitalt möte innan vi lämnar en kostnadsfri offert.

Lär dig i din egen takt

Om du istället vill lära dig i lugn och ro i din egen takt så rekommenderar vi vår webbaserade kurs i Facebook Ads Manager. Köp och påbörja kursen direkt här.

Så tycker andra om våra kurser