Skräddarsydda LinkedIn-kurser för företag

Vi utbildar dig som verkar inom sälj-, marknad- eller HR-avdelningen på ditt företag kring hur ni kan få ut mer av världens största yrkesnätverk.

Vill du att jag kontaktar dig?

Jag kontaktar dig inom en arbetsdag för att förstå dina behov bättre innan vi lämnar ett kostnadsfritt förslag. Johan Åberg, VD & konsult på Nivide

Det går även bra att skicka e-post till kontakt@nivide.se.

Om våra kurser

Oavsett vilket behov som ditt företag har kring LinkedIn så hjälper vi dig. Vi har flera års erfarenhet av att utbilda marknadsansvariga, säljare och HR-ansvariga kring hur de kan använda LinkedIn utifrån sina specifika förutsättningar. Vi hjälper även dig som vill ha individuell coaching.

Lär dig att skapa en professionell och kundfokuserad profil på LinkedIn.

Lär dig hur du bygger ut ditt nätverk på LinkedIn med relevanta personer.

Lär dig att använda sökfunktionalitet för att hitta kunder eller kandidater.

Lär dig allt om företagssidor och annonsmöjligheterna på LinkedIn.

Vad innebär det att kurserna är skräddarsydda?

När du kontaktar oss så hör vi av oss inom en arbetsdag för att boka in ett kort telefonsamtal. Under samtalet förstår vi ditt behov bättre och kan därefter skicka dig ett skräddarsytt förslag kring hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Ett skräddarsytt förslag innebär att vi exempelvis anpassar innehållet i kursen, längden, antal tillfällen och platsen utifrån era behov. Vi kan genomföra kursen på plats hos er, vid er nästa konferens eller i våra lokaler. 

Våra kurser leds av Johan Åberg som är VD och konsult på Nivide. Han är en av Sveriges mest frekventa skribenter i ämnen som LinkedIn och social selling och har utbildat organisationer som Findus, Schneider Electric, Bona, Wihlborgs och Sydsvenska Handelskammaren.

Välkommen att höra av dig!

100 LinkedIn-tips för företag

100 korta och enkla tips för hur du får ut mer av världens största affärsnätverk.

Så tycker andra om våra kurser

Ett urval av företag som har valt våra kurser