Arbeta hos oss

Vill du arbeta med digital annonsering i framkant för flera välkända varumärken? Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och se våra lediga tjänster.

Välkommen till ett engagerat team som brinner för att skapa resultat för våra kunder

Som medarbetare på Nivide får du ett stort personligt ansvar att driva och utveckla den digitala annonseringen för våra kunder inom en rad olika branscher.

Hos oss arbetar du i ett litet och engagerat team som arbetar nära varandra och med korta beslutsvägar. Du får stor personlig frihet att planera och genomföra ditt arbete och hela tiden med stöd från chef och andra medarbetare.

När du arbetar hos oss får du kontinuerlig utbildning för att du hela tiden ska kunna hålla dig uppdaterad och för att hela tiden utvecklas. Den dag som du av någon anledning slutar hos oss ska du känna att du blivit en bättre digital marknadsförare.

Vi har en ambition att bygga södra Sveriges främsta team inom digital annonsering och letar efter dig som vill vara med på en spännande resa och göra mätbar skillnad för fler företag – är det du?

Lediga tjänster

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Spontanansökan

Skicka din spontanansökan till spontanansokan@nivide.se.

Praktik & LIA

Vi tar emot ansökningar för praktikperioder med start under våren 2021.

Skicka din ansökan till praktik@nivide.se. Vänligen ange vilken period det gäller.

Ett urval av företag som valt att arbeta med oss

Fadderföretag 2020

För oss är det viktigt att göra skillnad. I år fortsätter vi därför att stötta Plan International och deras arbete för att hjälpa barn i katastrofområden.