Vårt fokus är att få fler människor att hitta och köpa av ditt företag

Nivide är en digital byrå i Malmö som finns till för att förbättra de digitala mål som ni arbetar mot för att uppnå – exempelvis köp, förfrågningar, bokningar, fler medlemmar eller andra viktiga målsättningar.

Om oss

Vi skapar större digital genomslagskraft för företag som har en ambition att exempelvis driva fler köp, förfrågningar, bokningar, fler medlemmar eller andra värdefulla resultat via sin webbplats.

Genom att hjälpa dig som är VD, ägare, sälj- eller marknadsansvarig att optimera er annonsering i kanaler som Google, Facebook, Instagram och LinkedIn får vi ditt företag att nå fler kunder för att sedan få dem att göra det som är värdefullt för er. 

För konsumentföretag kan det handla om mål som köp, bokningar eller att få fler medlemmar till sin verksamhet. För B2B-företag kan det handla om leads, förfrågningar eller nerladdningar av guider, e-böcker och whitepapers. 

Exempel på företag som vi lyfter till nästa nivå är:

  • Företag inom hotell, konferens, restaurang, catering och andra lokala verksamheter som vill öka antalet bokningar och beställningar.
  • Konsumentföretag som vill öka antalet transaktioner i sin e-handel.
  • Medlemsorganisationer som gym, studie- och fackförbund och branschorganisationer som vill öka antalet medlemmar.
  • B2B- och industriföretag som vill öka antalet leads och kundförfrågningar.

Oavsett vilket mål som är viktigast för dig så säkerställer vi att det är mätbart och aktiverar sedan kampanjer som ökar antalet mål – med regelbunden uppföljning och analys av vad som fungerar och inte så att din budget används effektivt.

För dig som ännu inte annonserar i kanaler som Google, Facebook, Instagram och LinkedIn erbjuder vi stöd, rådgivning och hjälp med genomförandet för att du ska få en så bra start i de här kanalerna som möjligt.

För dig som redan annonserar i Google och sociala medier erbjuder vi möjligheten att analysera er befintliga annonsering för att hitta sätt som innebär att ni kan få ett ännu bättre resultat.

Sedan vi startade 2014 har vårt mål alltid varit att inspirera, hjälpa och få fler företag att se och nyttja de möjligheter som finns för att nå sina kunder genom de digitala kanalerna.

Vi är officiella partners med Google och Facebook vilket innebär en trygghet för dig som är kund hos oss.

Låter det intressant? Hör av dig så bokar vi in ett kort samtal för att förstå ert behov bättre innan du får ett skräddarsytt förslag.

Få tips och inspiration i vår podcast

Våra medarbetare

Dennis Borgstag

Digital Marketing & PPC-Specialist

Specialistområden:
Annonsering i sociala medier

Caroline Edvardsson

Digital Marketing & PPC-Specialist

Specialistområden:
Google Ads, Google Analytics & SEO.

JOhan Åberg


VD, utbildningsledare och strategisk rådgivare

Specialistområden:
Digital annonsstrategi, mätning & analys.

Så säger andra om oss

Ett urval av företag som valt att arbeta med oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?