Vårt fokus är att få fler kunder att upptäcka ditt företag i Google och sociala medier

Nivide är en digital byrå i Malmö som hjälper dig att hantera företagets annonsering i kanaler som Google, Facebook, Instagram och LinkedIn. Vi hjälper och utbildar även dig som vill kunna hantera företagets annonsering på egen hand.

Om oss

Sedan vi startade 2014 har vårt mål alltid varit att inspirera, hjälpa och få fler företag att se och nyttja de möjligheter som finns för att nå sina kunder genom de digitala kanalerna.

Vi hjälper dig som exempelvis är marknadschef eller digitalt ansvarig att optimera er annonsering i kanaler som Google, Facebook, Instagram och LinkedIn för att få fler kunder att genomföra de målsättningar som är viktiga för er.

För konsumentföretag kan det handla om mål som köp, bokningar eller att få fler medlemmar till sin verksamhet. För B2B-företag kan det handla om att driva potentiella kunder, förfrågningar eller nerladdningar av guider, e-böcker och whitepapers.

Exempel på företag som vi lyfter till nästa nivå är:

  • Företag inom hotell, konferens, restaurang, catering och andra lokala verksamheter som vill öka antalet bokningar och beställningar.
  • Konsumentföretag som vill öka antalet transaktioner i sin e-handel.
  • Medlemsorganisationer som gym, studie- och fackförbund och branschorganisationer som vill öka antalet medlemmar.
  • B2B och industriföretag som vill öka antalet leads och kundförfrågningar.
 

Oavsett vilket mål som är viktigast för dig så säkerställer vi att det är mätbart och aktiverar sedan kampanjer som ökar antalet mål – med regelbunden uppföljning och analys av vad som fungerar och inte så att din budget används effektivt.

Vill du själv kunna hantera företagets digitala annonsering eller bli en bättre beställare gentemot dina samarbetspartners? Anmäl dig till våra öppna utbildningar eller kontakta oss för en skräddarsydd utbildning för ditt företag.

Vi är officiella partners med Google och Facebook vilket innebär en trygghet för dig som är kund hos oss.

Hör av dig till kontakt@nivide.se eller 040-29 32 80 så bokar vi in ett digitalt möte för att förstå ert behov bättre innan du får ett skräddarsytt förslag.

Våra medarbetare

Dennis Borgstag

Digital Marketing & PPC-Specialist

Specialistområden:
Annonsering i sociala medier.

Caroline Edvardsson

Digital Marketing & PPC-Specialist

Specialistområden:
Google Ads & Google Analytics

JOhan Åberg


VD, utbildningsledare och strategisk rådgivare

Specialistområden:
Digital annonsstrategi, mätning & analys.

Så säger andra om oss

Ett urval av företag som valt att arbeta med oss

Få tips och inspiration i vår podcast

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?