Med fokus på dig som är digitalt ansvarig

Vi finns till för att hjälpa, utbilda och avlasta dig som arbetar med företagets digitala kommunikation.

Oavsett om det gäller att hjälpa dig med digital annonsering eller att öka den digitala kompetensen hos dig eller dina medarbetare så vill vi vara ditt stöd för att skapa en sälj- och marknadsavdelning som arbetar mer framgångsrikt i de digitala kanalerna.

Det är vi som hjälper dig

Caroline Edvardsson

Digital Marketing Specialist

Denise Nilsson

Digital Marketing Specialist

JOhan Åberg

VD & konsult

"Kommunikation handlar fortfarande om människor, men sättet att kommunicera förändras..."

Idag förväntas du som marknadsförare att hålla dig uppdaterad och i framkant i en utveckling som går i raketfart. Du ska ständigt navigera bland nya verktyg, nya kanaler och nya metoder.

Du förväntas också att driva nya projekt – parallellt med att du underhåller företagets befintliga marknadsaktiviteter och kanske kämpar med att få resten av organisationen att se möjligheterna i de digitala kanalerna.

Som marknadsförare och säljare brottas du även med en köpprocess som förändras. Numera är det kunden som väljer hur, när och var kommunikationen med företaget ska ske vilket ställer nya krav på din kompetens.

Det är ingen enkel utmaning som din sälj- och marknadsavdelning har framför sig. Det förändrade köpbeteendet kräver en ökad förståelse både hos ledningsgrupp och medarbetare. Det kräver också mer kunskap och stöd till dem som ska genomföra de digitala marknadsaktiviteterna.

Vi tror på dig som förstår att kommunikation fortfarande handlar om människor, men att sättet att kommunicera förändras.

Oavsett om det gäller att lösa de digitala utmaningarna som du i stunden står inför eller att avlasta dig genom att hantera ditt företags digitala annonsering, vill vi vara ett stöd för dig och din sälj- och marknadsavdelning.

Kort om oss

Vi hjälper dig med företagets annonsering i Google och sociala medier, utbildar dig i ämnen som LinkedIn, Facebook och social selling och hjälper dig att hela tiden bli en ännu bättre digital marknadsförare genom att bjuda på tips och inspiration i vår blogg.

Nivide grundades 2014 har under åren hjälpt företag som Findus, Gleerups, Bona, Schneider Electric, OKI, Wihlborgs Fastigheter, Hotel Skansen och många fler.

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Fadderföretag 2019

I år stöttar vi Plan International och deras arbete för att hjälpa barn i katastrofområden.

Våra tjänster

Vi vill få fler sälj- och marknadsavdelningar att arbeta mer digitalt och att se möjligheterna i sociala medier och andra digitala kanaler. Vi erbjuder hjälp med annonsering i kanaler som Google, Facebook, Instagram och LinkedIn och utbildning i exempelvis LinkedIn och Social selling.

Så säger andra om oss

Ett urval av företag som valt att arbeta med oss