Vi hjälper er med annonsering i Google

Anser du att företagets annonsering i Google bör prestera bättre eller vill du få professionell avlastning för att hantera ert annonskonto? Välkommen att höra av dig till oss.

Vanliga utmaningar vid annonsering i Google

Många företag som kontaktar oss angående deras annonsering i Google delar ofta en eller flera av utmaningarna nedan.

Man uttrycker ett missnöje kring nuvarande byrå som inte ger en den uppmärksamhet som man önskar.

Nuvarande samarbetspartner har slut på idéer för hur annonseringen kan vidareutvecklas.

Man har svårt att se kopplingen mellan annonseringen och företagets övergripande affärsmål.

Man har inte själv tid att lägga ner den tid som krävs för att optimera ett Google Ads-konto på ett professionellt sätt.

Det saknas konverteringsspårning eller man har svårt att se vad som bidrar på ett positivt sätt till företagets resultat.

Man vet inte vilka sökord som kunderna använder eller vilka sökord som används beroende på var kunden befinner sig i köpresan.

Man har svårt att förstå statistikrapporter och vad de olika nyckeltalen betyder. Är resultatet bra eller dåligt?

Man upplever att man är en i mängden hos sin nuvarande leverantör och saknar ett nära samarbete för att utveckla annonseringen optimalt.

Vad beror de här utmaningarna på?

Vi ser ofta att utmaningarna ovan beror på en eller flera av följande orsaker, exempelvis:

 • Man arbetar med en större byrå där man har blivit en mindre prioriterad kund efter hand som byrån har vuxit. 
 • Det saknas en övergripande strategi och mätning för hur annonseringen ska bidra för att uppfylla de övergripande affärsmålen.
 • Man arbetar sporadiskt med att analysera och optimera annonskontot eller så sker inget arbete med annonskontot överhuvudtaget.
 • Statistikrapporter som tillhandahålls av byrån är opersonliga och komplicerade och innehåller ofta ingen förklaring kring om nyckeltalen som redovisas är bra eller dåliga.
 • Det saknas intern kompetens kring Google Ads vilket bidrar till att man inte kan ställa utmanande frågor till sin nuvarande samarbetspartner.

Få bättre resultat av företagets annonsering i Google

När du väljer att arbeta med oss så säkerställer vi att er annonsering presterar så bra som möjligt genom att exempelvis:

 • Strukturera ert annonskonto för att kunna anpassa annonsbudskapet beroende på vad kunderna letar efter och därigenom höja klickfrekvensen och konverteringsgraden. 
 • Regelbundet pausa sökord som underpresterar, ta bort sökord med lågt kvalitetsresultat och därigenom effektivisera användningen av er marknadsbudget.
 • Ta fram lättförståeliga rapporter som gör att du förstår resultatet och dessutom kan rapportera det till din chef eller dina kollegor. 
 • Använda AI-teknologi som läser igenom en stor mängd data och tar fram datadrivna rekommendationer. På så sätt kan vi lägga vår tid på andra saker och få ut mer av den tid som vi lägger på att hantera ert annonskonto.
 • Regelbundet tillhandahålla rekommendationer för hur ni kan anpassa er webbplats för att få ännu bättre resultat av annonseringen.
Vi är officiella Google Partners och våra annonsspecialister som kommer att hantera er annonsering är certifierade i Google Ads.

Boka ett kostnadsfritt samtal

Om du är intresserad av att veta mer och vill att vi bokar in ett möte för att lära känna varandra bättre så fyll i formuläret till höger. 

Det här får du när du gör en förfrågan: 

 • Kostnadsfritt samtal där vi gemensamt diskuterar er annonsering, ert nuläge och hur vi ser att annonseringen kan utvecklas.
 • Kostnadsfri analys av er befintliga annonsering.
 • Rekommendation kring eventuell spårning.
 • Kostnadsfri framtagning av förslag/offert för hur vi kan hjälpa er vidare.
 • Du förbinder dig inte till någonting.
Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

boka ett kostnadsfritt samtal


Din förfrågan är inte bindande. Vi använder endast informationen för att kontakta dig.

Vad tycker våra kunder?

Några av våra kunder

Anmäl ditt intresse

Fyll i formuläret så hör vi av oss när det finns nya datum tillgängliga.

Vi använder endast din information för att kontakta dig.