Ta del av vår kostnadsfria checklista

Är du VD eller marknadschef och vill försäkra dig om att ni använder er budget så effektivt som möjligt när ni annonserar i Google och sociala medier? Ta del av vår kostnadsfria checklista här.

Förbättra företagets digitala annonsering

Nu har vi tagit fram en checklista i form av en enkät som hjälper dig att se vilken förbättringspotential som finns för företagets annonsering i kanaler som Google, Facebook, Instagram och LinkedIn.

Enkäten tar bara 2-3 minuter att fylla i och förutom att frågorna hjälper dig att se vilken utvecklingspotential som finns för just ditt företag så återkommer vi med vår personliga feedback och rekommendation inom en arbetsdag.

Förbättra samarbetet med din digitala samarbetspartner

I checklistan finns även frågor som kan hjälpa dig att förstå om det finns potential att utveckla samarbetet med din nuvarande leverantör om det är så att ditt företag tar hjälp av någon för att hantera er annonsering.

Klicka på knappen för att gå till checklistan.

Gå igenom checklistan och få samtidigt vår kostnadsfria rekommendation kring hur ni kan utveckla företagets digitala annonsering.

Om Nivide

Vi erbjuder professionell hjälp med att analysera och effektivisera företagets annonsering i kanaler som Google, Facebook, Instagram och LinkedIn. Läs mer

Anmäl ditt intresse

Fyll i formuläret så hör vi av oss när det finns nya datum tillgängliga.

Vi använder endast din information för att kontakta dig.