Företagsanpassade utbildningar

Vi anpassar en kurs kring Facebook Ads Manager, LinkedIn Campaign Manager eller Google Ads för ditt marknads- eller kommunikationsteam.

Pris från 24 900 SEK ex. moms.

Vill du ha en egen kurs för ditt företag?

Hör av dig till oss om du är intresserad av en skräddarsydd kurs som anpassas för just ditt företag. Vi bokar in ett inledande samtal där vi lär känna varandra bättre och sedan tar vi fram ett förslag på ett upplägg som passar ert behov.

Kursen anpassas efter era behov.

Kan genomföras digitalt eller på plats hos er.

Kursmaterial ingår i priset.

Samtliga deltagare får även åtkomst till vår webbaserade kurs.

Unikt utbildningspaket

Vi skräddarsyr kursen att passa just era behov. Vi kan genomföra förberedande möten med kursdeltagarna för att samla in önskemål och behovsbild.

Samtliga deltagare får dessutom tillgång till vår webbaserade kurs efter den lärarledda kursen vilket innebär att alla deltagare kan återgå till och studera specifika moment igen.

Exempel på organisationer som har valt våra skräddarsydda utbildningar är Upphandlingsmyndigheten, Tysk-Svenska Handelskammaren, Wihlborgs Fastigheter, Findus, Toyota, Schneider Electric, Arrow, Sigtunahöjden Hotell & Konferens, och många fler.

Pris enligt offert.

Om vår utbildningsledare

Johan Åberg är grundare och VD på Nivide och driver även den populära podden ”Digital kommunikation med Johan Åberg”. Han har över 15-års erfarenhet av digital marknadsföring och hans blogg här på Nivide har flera gånger fått utmärkelsen ”Sveriges bästa företagsblogg”.

Boka ett kostnadsfritt samtal

Om du är intresserad av att veta mer och vill att vi bokar in ett möte för att lära känna varandra bättre innan vi lämnar förslag på en kurs för er.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

anmäl ditt intresse


Din förfrågan är inte bindande. Vi använder endast informationen för att kontakta dig.

Så säger andra om våra utbildningar

Search

Anmäl ditt intresse

Fyll i formuläret så hör vi av oss när det finns nya datum tillgängliga.

Vi använder endast din information för att kontakta dig.

Om Nivide

Vi har mer än 10-års erfarenhet av att hjälpa sälj, marknad och HR att arbeta mer digitalt för att nå ut till potentiella kunder och kandidater i Google och sociala medier. Läs mer