Digital Conversion Academy

Gå med i vår Digital Conversion Academy och få tillgång till allt vårt unika material som ger dig tips, inspiration och insikter kring hur du skapar en bättre digital närvaro för ditt företag och ökar antalet konverteringar.

registera dig här - kostnadsfritt!

Få full tillgång till allt vårt material som artiklar, e-böcker, infografiker och videoklipp som ger dig tips, inspiration och insikter kring ämnen som sociala medier, digitala strategier och sökmarknadsföring. Materialet är särskilt utvecklat för dig som ansvarar för företagets digitala kommunikation.

Genom att ange din e-postadress godkänner du att Nivide AB kan skicka e-postmeddelanden till dig, föra statistik av dina besök på nivide.se och marknadsföra relaterat innehåll till dig på andra webbplatser. Du kan välja att avprenumerera när som helst. Avsändare är Nivide AB, Hyllie Boulevard 34, 215 32 Malmö. Läs mer i vår sekretesspolicy.

Vad är nivides "digital conversion academy"?

Vi finns till för att hjälpa, utbilda och inspirera dig som på något sätt arbetar med digital kommunikation så att du blir ännu bättre i ditt arbete.

I vår Digital Conversion Academy utforskar vi det digitala ekosystemet och ger dig kontinuerligt nytt innehåll med tips, insikter och inspiration.

Det här ingår i ditt kostnadsfria medlemsskap:

  • Artiklar med tips och inspiration varje vecka
  • E-böcker med fördjupande kunskap kring olika ämnen
  • Exklusiva rabatter på våra öppna utbildningar
  • Nyheter kring digital marknadsföring som hjälper dig att hålla dig uppdaterad varje månad
  • Tillgång till unikt material som bara görs tillgängligt genom vår Digital Conversion Academy

Få tillgång till alla våra e-böcker direkt när du registrerar dig

68 sidor om social selling
 
100 LinkedIn-tips
 
Så lyckas du med din sökmarknadsföring
 

Just nu får du 20 % rabatt på vår e-kurs!

Gå med i Digital Conversion Academy så får du 20 % rabatt på vår e-kurs om sökmotoroptimering. Rabattkoden skickas till dig när du har registrerat dig.