Fem appar som hjälper dig att hålla koll på ditt nätverk

prenumerera på tips och inspiration

Tips och inspiration för dig som arbetar med digital kommunikation. Vi skickar ca 3-4 artiklar om sociala medier, sökmarknadsföring och digital strategi varje månad. Vi skickar ingen reklam för våra tjänster och du kan välja att avprenumerera när som helst. När du blir prenumerant godkänner du vår sekretesspolicy. Välkommen!

Att hålla koll på vad som händer på dina befintliga och potentiella kunders företag och marknad är en av delarna för att framgångsrikt integrera sociala medier i ditt befintliga säljarbete. Här kommer några tips om appar och hemsidor som kan hjälpa dig att hålla koll på ditt nätverk.

Google Alerts
Skapa en bevakning på kontaktens namn och företag med Google Alerts, så kommer du att få notifieringar när din kontakt förekommer på någon webbsida i professionella sammanhang. Du kan enkelt välja hur ofta du vill ha dina e-postmeddelande med dina bevakningar.

Cloze
Med Cloze kan du lägga till nyckelpersoner som du vill följa och få deras samlade uppdateringar från Twitter och LinkedIn på samma ställe. Det finns också möjlighet att få en daglig sammanställning av dina kontakters uppdateringar och social aktivitet till din inkorg.

Nimble
Nimble är ett s.k. ”Social CRM”, ett onlinebaserat mindre CRM-verktyg som integrerar sociala funktioner, som gör att du enkelt kan hålla koll på ditt nätverk tillsammans med vanliga funktioner i ett CRM-verktyg. Från 15 USD per månad.

Triggerfox
Triggerfox är en liknande tjänst som Cloze, tillgänglig för iOS, där du kan koppla ihop dina kontakter från olika sociala nätverk med appen för att hålla dig uppdaterad om dina kontakters aktivitet.

Conspire
Hur längesedan var det som du hade kontakt med någon i din adressbok? Conspire hjälper dig att hålla kontakten med personer i din adressbok, tillsammans med andra funktioner som hjälper dig att få en överblick av dina e-postkontakter.

Om författaren

Johan Åberg
Johan Åberg
Jag är VD och konsult på Nivide och brinner för att hjälpa och inspirera sälj- och marknadsavdelningar att arbeta mer digitalt. På bloggen ger jag tips och inspiration kring ämnen som bland annat sökmarknadsföring, social selling och content marketing. Välkommen att kontakta mig på johan.aberg@nivide.se.
INTRESSANT? DELA GÄRNA MED VÄNNER.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss hjälpa dig att hitta fler kunder i sociala medier och andra digitala kanaler. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom en arbetsdag för att boka in ett kort telefonsamtal för att förstå dina behov bättre innan vi lämnar en kostnadsfri offert.
– Johan Åberg, VD och konsult på Nivide

Det går även bra att skicka e-post till kontakt@nivide.se.