Tre appar som gör dig mer produktiv på jobbet (del 2)

prenumerera på tips och inspiration

Tips och inspiration för dig som arbetar med digital kommunikation. Vi skickar ca 3-4 artiklar om sociala medier, sökmarknadsföring och digital strategi varje månad. Vi skickar ingen reklam för våra tjänster och du kan välja att avprenumerera när som helst. När du blir prenumerant godkänner du vår sekretesspolicy. Välkommen!

appar-2

I förra inlägget tipsade vi om apparna Timing, StayFocused och Truecaller. I den här artikeln tipsar vi om ytterligare tre appar som gör dig mer produktiv på jobbet.

Inbox Pause (för Gmail)

Har du en ovana att kolla om du har fått nya e-postmeddelanden hela tiden? Avbryter det dig när du gör annat arbete och får dig att tappa fokus? Med tillägget Inbox Pause kan du tillfälligt pausa din inkorg i Gmail från att ta emot nya e-postmeddelanden så att du kan fokusera på dina arbetsuppgifter. När du är klar kan du helt enkelt slå av funktionen och Gmail kommer att visa e-postmeddelanden som du fått under tiden din inkorg var pausad.

Hämta i Chrome Web Store (gratis)

LastPass

Svårt att hålla reda på dina lösenord och lägger du tid på att hela tiden återställa eller leta reda på dina lösenord? Med LastPass till webbläsaren Chrome kan du enkelt spara dina lösenord varje gång du fyller i ett nytt lösenord. Nästa gång du kommer tillbaka till webbplatsen så är ditt lösenord redan ifyllt eller så kan du enkelt hämta det från en knapp bredvid inloggningsformuläret. Enkelt och snabbt!

Hämta i Chrome Web Store (gratis)

ActiveInbox

ActiveInbox är förmodligen ett av våra absoluta favoritverktyg för att hålla produktiviteten uppe. Med ActiveInbox tar du kontroll över din inkorg och kan enkelt göra e-postmeddelanden till uppgifter, flytta dem till en annan dag, schemalägga e-postmeddelanden (perfekt när du sitter och arbetar på kvällen eller helger och inte vill störa kollegor förrän på måndag morgon… ) och påminnelser att följa upp skickade meddelanden. Om ActiveInbox används på rätt sätt så har du i slutet av dagen inga e-postmeddelanden kvar i din inkorg. Vilken lättnad, eller hur?

Hämta i Chrome Web Store

Läs del 1 här: Tre appar som gör dig mer produktiv på jobbet

Om författaren

Johan Åberg
Johan Åberg
Jag är VD och konsult på Nivide och brinner för att hjälpa och inspirera sälj- och marknadsavdelningar att arbeta mer digitalt. På bloggen ger jag tips och inspiration kring ämnen som bland annat sökmarknadsföring, social selling och content marketing. Välkommen att kontakta mig på johan.aberg@nivide.se.
INTRESSANT? DELA GÄRNA MED VÄNNER.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Relaterade artiklar

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss hjälpa dig att hitta fler kunder i sociala medier och andra digitala kanaler. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom en arbetsdag för att boka in ett kort telefonsamtal för att förstå dina behov bättre innan vi lämnar en kostnadsfri offert.
– Johan Åberg, VD och konsult på Nivide

Det går även bra att skicka e-post till kontakt@nivide.se.