Utveckla marknadsavdelningens arbete kring företagets digitala annonskampanjer

Vi erbjuder dig som VD eller marknadschef ett bollplank för att utveckla företagets arbete kring digital annonsering eller för att du ska bli en ännu bättre beställare gentemot dina digitala samarbetspartners.

Vi vänder oss till dig som inte arbetar hands-on med företagets digitala annonsering men som vill få en bättre förståelse för hur era digitala annonskampanjer presterar i kanaler som Google, Facebook, Instagram och LinkedIn och hur ni kan arbeta för att förbättra dem.

Till din hjälp har du Johan Åberg som är VD och grundare på Nivide. Johan har över 15-års erfarenhet av digital marknadsföring och har under åren hjälp företag som Findus, Atea, Wihlborgs, Skanska, Gleerups, Toyota, Schneider Electric, Sydsvenska Handelskammaren, Bona, OKI och många fler att förbättra sin digitala närvaro.

Johan Åberg är en av Sveriges mest frekventa skribenter kring ämnen som digital marknadsföring och hans blogg här på Nivide har vid flertalet tillfällen blivit utsedd till ”Årets företagsblogg”. Det går även att lyssna på Johan i podden ”Digital kommunikation med Johan Åberg”.

Vi ger dig stöd och rådgivning som anpassas utifrån dina behov:

  • Vi gör en analys av er befintliga annonsering och identifierar förbättringspotential.
  • Vi hjälper dig att bli ännu bättre på att tolka resultatet av era befintliga kampanjer. Vad betyder egentligen siffrorna och är de bra eller dåliga?
  • Vi hjälper dig att bedöma dina medarbetares digitala kompetens kring annonsverktygen och ger förslag på kompetensutveckling som är anpassat för den enskilda individen.

När du kontaktar oss bokar vi in ett digitalt möte för att förstå dina förutsättningar och få en bättre förståelse för var ni  står idag och vad du vill åstadkomma.

Här är några olika scenarion som vi kan hjälpa dig med:

  • Ni annonserar i kanaler som Google, Facebook, Instagram och LinkedIn idag men är osäkra på vilken effekt det ger eller hur ni kan ta er annonsering till nästa nivå.
  • Det saknas en etablerad digital annonsstrategi och ni har behov att få stöd i att komma igång med annonsering i Google, Facebook, Instagram eller LinkedIn.
  • Ni vill ha ”nya ögon” och en 2nd-opinion på era befintliga digitala annonskampanjer – även om ni har en ambition att fortsätta arbeta med er befintliga samarbetspartner.
  • Du vill bli en bättre beställare gentemot era samarbetspartners och kunna ställa rätt frågor och kunna dra bättre insikter från det rapportmaterial som finns att tillgå.
  • Du är i behov av ett externt bollplank i arbetet med era digitala annonskampanjer.

Vill du veta mer om hur ett upplägg hade kunnat se ut för dig? Kontakta Johan på johan.aberg@nivide.se eller fyll i formuläret nedan så hör han av sig inom en arbetsdag för att boka in ett kort möte.

Det låter intressant. Kontakta mig gärna!

få nästa artikel till din inkorg

Varje vecka skickar vi artiklar, podcasts och nyheter som hjälper dig att fördjupa din kunskap och hålla dig uppdaterad kring digital marknadsföring. När du blir prenumerant godkänner du vår sekretesspolicy. Du kan välja att avprenumerera när som helst. Avsändare är Nivide AB, Hyllie Stationstorg 31, Malmö.

Om författaren

Johan Åberg
Johan Åberg
Jag är VD, konsult och utbildningsledare på Nivide. Här på bloggen ger jag tips och inspiration kring ämnen som digitala strategier, sökmarknadsföring, social selling och content marketing. Lyssna på mig i podden "Digital kommunikation med Johan Åberg".
DELA INLÄGGET
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Kostnadsfri e-postkurs

Lär dig mer om fem områden som du behöver arbeta med för att lyckas med företagets digitala annonsering. Kursen är i synnerhet framtagen för dig som är marknadschef eller digitalt ansvarig på ditt företag.

E-bok: Social selling

Vi har samlat våra mest lästa artiklar kring social selling och skapat en unik samling med tips och inspiration för hur du kan hitta fler kunder med hjälp av LinkedIn.

E-bok: 100 LinkedIn-tips

100 korta och enkla tips för hur du får ut mer av världens största affärsnätverk.

E-bok: Sökmarknadsföring

Hur använder du Google på ett effektivt sätt för att exempelvis öka antalet köp, beställningar eller förfrågningar? Här har vi sammanställt våra mest populära artiklar.

Vill du ha mer tips och inspiration?

Gå med i Digital Conversion Academy så får du allt vårt kostnadsfria material som artiklar, e-böcker och våra e-kurser skickade direkt till din inkorg utan kostnad.

tjänster

För dig som vill få hjälp att hantera företagets digitala annonsering.

kurser

För dig som vill hantera företagets annonsering på egen hand.

Inspiration

Fördjupa din kunskap kring
digital annonsering.

Om Nivide

Vi startar upp och hanterar dina kampanjer i Google och sociala medier eller stöttar och utbildar dig som vill hantera företagets digitala annonsering på egen hand.

Om Nivide

Vi hjälper dig att starta upp och hantera kampanjer i Google och sociala medier eller stöttar och utbildar dig som vill sköta företagets digitala annonsering på egen hand.

040 – 29 32 80
kontakt@nivide.se