Få hjälp med Google Ads

Nivide är certifierade specialister i Google Ads och erbjuder komplett hantering, analys och optimering av ditt annonskonto för att du ska kunna driva fler köp, förfrågningar, bokningar eller medlemmar.

Så optimerar vi din annonsering

Vi skapar oss en förståelse för vad som är viktigt för dig och säkerställer att vi kan mäta och följa upp resultaten som är viktiga för dig.

Genom att kombinera manuellt arbete med datadriven mjukvara som analyserar tusentals parametrar tar vi din annonsering till nästa nivå.

Vi erbjuder komplett hantering av din annonsering, från uppstart till löpande analys och optimering.

Hos oss får du alltid en personlig kontaktperson som du kan ställa frågor till och som håller dig uppdaterad.

Hur fungerar det att annonsera i Google?

När du annonserar i Google visar du bara dina annonser för de som letar efter de produkter och tjänster som du erbjuder. Det är först när någon väljer att klicka på din annons som du betalar till Google – därav termen ”kostnad per klick” (eller CPC – cost per click) som det ofta pratas om.

Den största fördelen med att annonsera i Google är att du når potentiella kunder som aktivt letar efter de produkter och tjänster som du erbjuder – de kan alltså vara när ett köp eller en förfrågan och därför är det viktigt för dig att synas för dessa kunder.

Vår arbetsprocess

ramverk-google-ads-nivide-ab

Hur arbetar vi?

De flesta kunder som vi arbetar med vill öka antalet transaktioner, förfrågningar, bokningar, beställningar eller medlemmar i sin verksamhet. För andra kan det handla om att få fler potentiella kunder att ladda ner whitepapers, e-böcker och guider. Oavsett vad som är viktigast för dig så säkerställer vi att vi kan mäta och följa upp din målsättning. Då blir det även tydligt för dig vad annonseringen bidrar med.

När du börjar arbeta med oss lär vi känna din verksamhet och din målgrupp. Vi bildar oss en uppfattning om hur sökvolymerna ser ut och ger rekommendation på vilka sökord som bör köpas. När annonseringen är igång hjälper vi dig att på löpande basis analysera, åtgärda och optimera annonseringen så att den presterar optimalt. 

Du får en personlig kontaktperson hos oss som håller dig uppdaterad om annonseringen på regelbunden basis och ger förslag på hur resultatet kan förbättras.

Utvalda kundcase

Fler bokningar för campingarna på västkusten

Läs mer om hur vi hjälpte Camping Västkust att öka antalet kunder till deras webbplats.

Ökad försäljning för Ramsvik Stugby & Camping

Läs mer om hur vi kombinerade Google Ads med annonsering i sociala medier för att öka försäljningen.

Så säger andra om oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

E-bok om sökmarknadsföring

Hur använder du Google på ett effektivt sätt för att exempelvis öka antalet köp, beställningar eller förfrågningar? Här har vi sammanställt våra mest populära artiklar.