Webbinarium: Tre konkreta tips för att förbättra dina kampanjer på LinkedIn

Vi visar tre konkreta saker som du kan göra i LinkedIns annonsverktyg för att förbättra resultatet av din annonsering. Se exakt hur du gör i klippet där vår utbildningsledare Johan Åberg förklarar och visar hur du ska optimera dina kampanjer på bästa sätt.

Avsändare är Nivide AB, Malmö. Genom att ange din e-postadress godkänner du att Nivide AB kan skicka e-postmeddelanden till dig, föra statistik av dina besök på nivide.se och marknadsföra relaterat innehåll till dig på andra webbplatser. Läs mer i vår sekretesspolicy.

Tre korta, enkla och konkreta tips som förbättrar dina LinkedIn-kampanjer

Strukturera dina kampanjer på rätt sätt

Lär dig hur du strukturerar dina kampanjer på rätt sätt för att kunna anpassa budskapet gentemot dina olika målgrupper.

Förbättra din klick- och konverteringsgrad

Se hur du enkelt skapar A/B-tester för att testa olika annonsbudskap gentemot dina olika måglrupper.

Ställ in dina målgrupper på rätt sätt

Lär dig hur du undviker ett vanligt misstag som gör att du säkerställer att du spenderar din budget på rätt målgrupper.

Registrera dig för vårt kostnadsfria webbinarium

webbinarium annonsering linkedin

Vår utbildningsledare Johan Åberg, som även är VD och konsult på Nivide, har spelat in ett kort och väldigt konkret webbinarium där han visar tre metoder för att förbättra resultatet av dina LinkedIn-kampanjer. 

Webbinariet är bara 10 minuter långt så att du kan ta till dig kunskapen snabbt och enkelt. Johan kommer att berätta hur du ska tänka, vilka vanliga misstag som du ska undvika och visa videoinspelningar direkt från LinkedIns annonsverktyg så att du ser precis hur du ska göra. 

Vi behåller din e-postadress för att kunna skicka relaterat innehåll med tips och inspiration kring LinkedIn till dig i framtiden men du kan naturligtvis välja att avprenumerera när du vill. 

Fyll i din e-postadress så skickar vi webbinariet till dig inom kort. Tack för att du tittar!


Se webbinariet direkt genom att ange din e-post

Genom att ange din e-postadress godkänner du att Nivide AB kan skicka e-postmeddelanden till dig, föra statistik av dina besök på nivide.se och marknadsföra relaterat innehåll till dig på andra webbplatser. Läs mer i vår sekretesspolicy.