Blockera en kontakt på LinkedIn

Missa inte nästa artikel

Vi skickar ca 3-4 artiklar med tips, inspiration och insikter kring ämnen som sociala medier, sökmarknadsföring och digital strategi varje månad. Vi skickar ingen reklam för våra tjänster och du kan välja att avprenumerera när som helst. När du blir prenumerant godkänner du även vår sekretesspolicy. Välkommen som prenumerant!

Så här blockerar du en kontakt på LinkedIn

  1. Gå till personens profil på LinkedIn. Så snart du har blockerat kontakten så kommer de inte att se att du har varit inne på deras profil. Om du inte alls vill riskera att de ska se att du har varit inne på deras profil innan du blockerar dem, så gå till “Du”, klicka på “Sekretess och inställningar” och ändra ditt profilvisningsalternativ till privat läge (se video längre ner).
  2. När du är på personens profil så klicka på “Mer…”.
  3. Välj “Blockera/Anmäl” och välj sedan “Blockera”.
  4. Klart!

Det här händer när du blockerar en kontakt på LinkedIn

Personen som du blockerar får ingen notis om detta.

När du har blockerat kontakten så kommer ni inte längre att se varandras profiler eller ha möjlighet att kontakta varandra. Om du vill kunna se den andra personens profil igen så måste du alltså häva blockeringen. Detta gör du under “Sekretess och inställningar” som du hittar under “Du” i menyn.

100 LinkedIn-tips för företag

100 korta och enkla tips för hur du får ut mer av världens största affärsnätverk.

Så ändrar du till privat läge

Se videon nedan:

INTRESSANT? DELA GÄRNA MED VÄNNER.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Relaterade artiklar