Få hjälp med din LinkedIn-profil

prenumerera på tips och inspiration

Tips och inspiration för dig som arbetar med digital kommunikation. Vi skickar ca 3-4 artiklar om sociala medier, sökmarknadsföring och digital strategi varje månad. Vi skickar ingen reklam för våra tjänster och du kan välja att avprenumerera när som helst. När du blir prenumerant godkänner du vår sekretesspolicy. Välkommen!

Få hjälp och rådgivning kring din LinkedIn-profil

Vår LinkedIn-konsult Johan Åberg hjälper dig och ditt företag med rådgivning och coaching kring alla frågor som rör LinkedIn. Johan är en av Sveriges mest frekventa skribenter kring LinkedIn och en uppskattad föreläsare och utbildare kring ämnen som LinkedIn, social selling, företagssidor på LinkedIn, LinkedIn Sales Navigator och LinkedIn Recruiter.

linkedin kurs
Johan Åberg föreläser och utbildar kring LinkedIn.

Vi kan ta fram en skräddarsydd lösning för dina behov vad gäller LinkedIn, oavsett om det rör sig om individuell rådgivning kring din personliga profil eller utbildning för en större grupp inom ditt företag.

Rådgivning kring din indiviudella profil

När du anlitar oss för att få hjälp med din  personliga profil kan du exempelvis få hjälp med följande: 

  • Personlig feedback tillsammans med förbättringsförslag kring hur du kan förbättra din profil. 

  • Möjlighet för eventuell utbildning, digitalt eller på plats hos dig.


Vid utbildning för en större grupp ingår alltid personliga profilrekommendationer till varje deltagare.

Utbildning för större grupp

Vi kan göra en skräddarsydd LinkedIn-kurs för ditt företag kring de marknad-, sälj- och HR-lösningarna som finns på LinkedIn. Läs mer om detta under ”LinkedIn” i vår meny.

Få tips och råd om LinkedIn

Välkommen att kontakta oss om du vill ha hjälp. Vill du redan nu komma igång och inspireras så föreslår vi att du ladda ner e-boken nedan.

Tips och inspiration

100 LinkedIn-tips för företag

100 korta och enkla tips för hur du får ut mer av världens största affärsnätverk.

Om författaren

Johan Åberg
Johan Åberg
Jag är VD och konsult på Nivide och brinner för att hjälpa och inspirera sälj- och marknadsavdelningar att arbeta mer digitalt. På bloggen ger jag tips och inspiration kring ämnen som bland annat sökmarknadsföring, social selling och content marketing. Välkommen att kontakta mig på johan.aberg@nivide.se.
INTRESSANT? DELA GÄRNA MED VÄNNER.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email