Läsvärt om digital marknadsföring, vecka 32 2020

prenumerera på nya artiklar

Tips och inspiration för dig som arbetar med digital kommunikation. Vi skickar ca 3-4 artiklar om sociala medier, sökmarknadsföring och digital strategi varje månad. Du kan välja att avprenumerera när som helst. När du blir prenumerant godkänner du vår sekretesspolicy.

SmartBlogger har tagit fram en bra guide för dig som ska välja e-postverktyg. Vi använder själva Drip som nämns som ett verktyg i artikeln och kan rekommendera det.

Unbounce har fördjupat sig i hur landningssidor påverkar kvalitetsresultatet när du annonserar med Google, Facebook, Bing och LinkedIn. Intressant för dig som annonserar på dessa plattformar och vill fördjupa dig i de mätvärden för kvalitetsresultat som de olika plattformarna använder.

Blir det fler webbinarium i höst? Unbounce har även skrivit en bra artikel med tips och råd för hur du skapar bättre webbinarier. 

Om du mot förmodan har missat det… Amazon är på gång till Sverige. Superspännande såklart, både ur ett privat- och företagsperspektiv. Lyssna gärna in det här avsnittet i P1 där man pratar mer om detta.

Google har nu även gjort Lead Forms tillgängliga för YouTube-annonser. Sedan tidigare kan du använda det i dina sökordsannonser. Spännande nyheter för dig som kör mycket YouTube-annonser och vill driva förfrågningar eller prenumeranter direkt från dina annonser.

HootSuite har sammanfattat de viktigaste uppdateringarna på Facebook under förra månaden.

Avslutningsvis vill jag passa på att tipsa om vår podcast, där jag i senaste avsnittet bjuder på tips kring Facebook-pixeln och LinkedIn Insight Tag. Sök på ”Digital kommunikation med Johan Åberg” där du lyssnar på poddar.

Ha en fortsatt bra vecka!

Om författaren

Johan Åberg
Johan Åberg
Jag är VD, konsult och utbildningsledare på Nivide. Här på bloggen ger jag tips och inspiration kring ämnen som digitala strategier, sökmarknadsföring, social selling och content marketing. Lyssna på mig i podden "Digital kommunikation med Johan Åberg".
DELA INLÄGGET
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Liknande artiklar