Läsvärt om digital marknadsföring, vecka 33 2020

I veckan har vi hittat några läsvärda artiklar som vi vill dela med oss av till dig.

Content Marketing Institute (som du för övrigt bör följa om du är intresserad av content marketing) har publicerat en artikel som fördjupar sig i ämnet ”pillar content” och hur du går tillväga för att skapa artiklar kring ett visst ämne.

Gillar du siffror och e-postmarknadsföring? Då ska du grotta ner dig i den här artikeln från Optinmonster som ger dig över 40 aktuella siffror kring e-postmarknadsföring.

Använder ni dynamiska produktannonser på Facebook och Instagram och vill få en bättre förståelse för hur ni kan optimera dem? AdLeaks har tagit fram en bra artikel här.

Digitalmarketer.com har en fantastisk (och uppdaterad) lista med 125 böcker kring marknadsföring. Denna kommer jag själv att fördjupa mig i för att hitta guldkorn som jag ännu inte har läst.

Social Media Examiner har tagit fram en enkel och grundläggande checklista för vad du bör göra varje dag om du vill öka din närvaro på LinkedIn.

I början av året publicerade Microsoft en intressant studie om trender inom marknadsföring där man bland annat listat de viktigaste kunskaperna för marknadsförare under 2020. Högst på listan – kunskaper inom SEO.

Det var allt för denna gången – följ oss på Facebook och LinkedIn för att hålla dig uppdaterad!

få nästa artikel till din inkorg

Varje vecka skickar vi artiklar, podcasts och nyheter som hjälper dig att fördjupa din kunskap och hålla dig uppdaterad kring digital marknadsföring. När du blir prenumerant godkänner du vår sekretesspolicy. Du kan välja att avprenumerera när som helst. Avsändare är Nivide AB, Hyllie Stationstorg 31, Malmö.

Om författaren

Johan Åberg
Johan Åberg
Jag är VD, konsult och utbildningsledare på Nivide. Här på bloggen ger jag tips och inspiration kring ämnen som digitala strategier, sökmarknadsföring, social selling och content marketing. Lyssna på mig i podden "Digital kommunikation med Johan Åberg".
DELA INLÄGGET
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Liknande artiklar

Kostnadsfri e-postkurs

Lär dig mer om fem områden som du behöver arbeta med för att lyckas med företagets digitala annonsering.

E-bok: Social selling

Vi har samlat våra mest lästa artiklar kring social selling och skapat en unik samling med tips och inspiration för hur du kan hitta fler kunder med hjälp av LinkedIn.

E-bok: 100 LinkedIn-tips

100 korta och enkla tips för hur du får ut mer av världens största affärsnätverk.

E-bok: Sökmarknadsföring

Hur använder du Google på ett effektivt sätt för att exempelvis öka antalet köp, beställningar eller förfrågningar? Här har vi sammanställt våra mest populära artiklar.

Vill du ha mer tips och inspiration?

Gå med i Digital Conversion Academy så får du allt vårt kostnadsfria material som artiklar, e-böcker och våra e-kurser skickade direkt till din inkorg utan kostnad.

tjänster

För dig som vill ha hjälp att hantera företagets digitala annonsering.

kurser

För dig som vill hantera företagets annonsering och marknadsföring på egen hand.

om nivide

Läs mer om hur det är att arbeta med oss.

Så hjälper vi dig

Vi startar upp och optimerar er annonsering i Google och sociala medier, utbildar dig som vill sköta företagets annonsering på egen hand eller ger rådgivning kring hur ni kan förbättra er befintliga annonsering. 

Nyfiken?

Vill du veta mer om hur du kan förbättra företagets digitala annonsering? Här har vi samlat tips, inspiration och resurser som hjälper dig på vägen.