Vi lanserar webbaserade kurser

Sedan 2014 har Nivide erbjudit lärarledda och skräddarsydda utbildningar kring Google Ads, Facebook Ads Manager och LinkedIn Campaign Manager till företag i hela Sverige. För första gången finns nu samtliga kurser tillgängliga som e-kurser för dig som vill studera och lära dig annonsverktygen i din egen takt.

En e-kurs är en webbaserad kurs som du genomför när du vill, var du vill och i din egen takt. Du får tillgång och kan påbörja kursen direkt efter att du har registrerat dig.

Nu kan vi erbjuda följande webbaserade kurser som passar dig som exempelvis arbetar som marknadschef, digitalt ansvarig eller driver eget företag och är nybörjare inom digital annonsering.

Facebook Ads Manager

Lär dig att själv kunna skapa, utvärdera och förbättra kampanjer på Facebook och Instagram. I kursen berör vi även ämnen som Business Manager, anpassade målgrupper, konverteringsspårning och Facebook-pixeln.

Gå till kursen

LinkedIn Campaign Manager

Med LinkedIn Campaign Manager kan du annonsera på LinkedIn för att nå rätt kunder eller kandidater. I den här kursen lär du dig att skapa kampanjer steg-för-steg och vi berör även ämnen som målgruppsmatchning, konverteringsspårning och LinkedIn Insight Tag.

Gå till kursen

Google Ads

I den här kursen lär du dig allt som du behöver veta för att skapa framgångsrika sökordskampanjer i Google Ads. Kursen består av över 20 videoklipp som visar precis hur du ska göra.

Gå till kursen

Ta del av vårt lanseringserbjudande

Under hela januari erbjuder vi 25 % rabatt på samtliga våra kurser. Använd koden ”lansering” när du registrerar dig så dras rabatten automatiskt på priset.

Registrera dig och påbörja en kurs direkt

Anmäl ditt intresse

Fyll i formuläret så hör vi av oss när det finns nya datum tillgängliga.

Vi använder endast din information för att kontakta dig.