Så ändrar du dina sekretessinställningar på LinkedIn (privat läge)

prenumerera på tips och inspiration

Tips och inspiration för dig som arbetar med digital kommunikation. Vi skickar ca 3-4 artiklar om sociala medier, sökmarknadsföring och digital strategi varje månad. Vi skickar ingen reklam för våra tjänster och du kan välja att avprenumerera när som helst. När du blir prenumerant godkänner du vår sekretesspolicy. Välkommen!

Vi har tagit fram några korta och enkla videoklipp som visar hur du ändrar dina sekretessinställningar på LinkedIn och hur du exempelvis blockerar eller tar bort en kontakt.

Uppdatera LinkedIn utan att det syns

I det här klippet visar vi hur du ändrar inställningen för profiländringar och undviker att ditt nätverk blir notifierade när du exempelvis uppdaterar din profil.

Besök en profil på LinkedIn utan att det syns

På LinkedIn har du möjlighet att välja vad andra ska se under ”Vem har besökt min profil” när du besöker deras profiler. Välj mellan att visa ditt namn, din rubrik och din bild, eller välj privat eller semi-privat läge.

Så blockerar du en kontakt på LinkedIn

Vill du blockera någon på LinkedIn av någon anledning? I det här klippet visar vi hur du går tillväga.

Så tar du bort en kontakt på LinkedIn

Att ta bort en kontakt på LinkedIn är enkelt. Klicka på ”Ditt nätverk”, välj sedan ”Visa alla” och leta därefter upp personen som du vill ta bort. Klicka på de tre punkterna bredvid namnet och välj ”Ta bort kontakt”. Personen kommer inte att bli notifierad om detta.

Prenumerera på fler videoklipp på YouTube.

Tips och inspiration

100 LinkedIn-tips för företag

100 korta och enkla tips för hur du får ut mer av världens största affärsnätverk.

Om författaren

Johan Åberg
Johan Åberg
Jag är VD och konsult på Nivide och brinner för att hjälpa och inspirera sälj- och marknadsavdelningar att arbeta mer digitalt. På bloggen ger jag tips och inspiration kring ämnen som bland annat sökmarknadsföring, social selling och content marketing. Välkommen att kontakta mig på johan.aberg@nivide.se.
INTRESSANT? DELA GÄRNA MED VÄNNER.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Relaterade artiklar