Sammandrag och bilder från seminariet kring sökmarknadsföring i Lund

prenumerera på tips och inspiration

Tips och inspiration för dig som arbetar med digital kommunikation. Vi skickar ca 3-4 artiklar om sociala medier, sökmarknadsföring och digital strategi varje månad. Vi skickar ingen reklam för våra tjänster och du kan välja att avprenumerera när som helst. När du blir prenumerant godkänner du vår sekretesspolicy. Välkommen!

Morgonen den 28 september gjorde vi en frukostföreläsning kring sökmarknadsföring på World Trade Center i Lund. Här kan du läsa ett sammandrag, se bilder och presentationsmaterial från seminariet.

94 % av B2B-kunderna gör research i digitala kanaler någon gång under köpprocessen, 56 % föredrar att göra research på egen hand istället för att prata med en säljare och nästan 80 % gör mer än hälften av sin research i digitala kanaler innan ett köp.

Det var några av sakerna som vi pratade om när vi gästade World Trade Center i Lund på morgonen den 28 september och vi betonade även vikten av att kombinera sökmarknadsföring och content marketing för att nå en kund som spenderar alltmer tid i köpprocessen på egen hand.

Den 20 oktober arrangerar vi en kurs kring sökmotoroptimering på Media Evolution City i Malmö där du kommer att lära dig att sökoptimera sidor och använda verktyg som kan underlätta arbetet att bygga länkar till din webbplats.

Läs mer och anmäl dig här

Bilder

Ta del av vårt presentationsmaterial här

Om författaren

Johan Åberg
Johan Åberg
Jag är VD och konsult på Nivide och brinner för att hjälpa och inspirera sälj- och marknadsavdelningar att arbeta mer digitalt. På bloggen ger jag tips och inspiration kring ämnen som bland annat sökmarknadsföring, social selling och content marketing. Välkommen att kontakta mig på johan.aberg@nivide.se.
INTRESSANT? DELA GÄRNA MED VÄNNER.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Låt oss hjälpa dig att hitta fler kunder i sociala medier och andra digitala kanaler. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom en arbetsdag för att boka in ett kort telefonsamtal för att förstå dina behov bättre innan vi lämnar en kostnadsfri offert.
– Johan Åberg, VD och konsult på Nivide

Det går även bra att skicka e-post till kontakt@nivide.se.