SEO-kurs online för företag

prenumerera på tips och inspiration

Tips och inspiration för dig som arbetar med digital kommunikation. Vi skickar ca 3-4 artiklar om sociala medier, sökmarknadsföring och digital strategi varje månad. Vi skickar ingen reklam för våra tjänster och du kan välja att avprenumerera när som helst. När du blir prenumerant godkänner du vår sekretesspolicy. Välkommen!

Nu lanserar vi en e-kurs som är speciellt framtagen för dig som vill lära dig grunderna i sökmotoroptimering/Search Engine Optimization (SEO).

I kursen får du bland annat lära dig att ta reda på vad dina kunder letar efter i Google och sökoptimera innehållet på din webbplats. Du lär dig även betydelsen av länkar till din webbplats och vi tipsar om flera användbara verktyg.

seo kurs online distans

Lär dig SEO på distans

Kursen är helt webbaserad vilket innebär att du kan registrera dig till kursen direkt och genomföra den oavsett vad du befinner dig.

Kursen vänder sig till dig som är nybörjare på sökmotoroptimering och som vill bli bättre på att sökoptimera din webbplats och förstå vad som påverkar företagets placeringar i Google.

Kursen är framförallt utformad för dig som är egenföretagare, webbansvarig eller digital kommunikatör men kan även genomföras av dig som vill komplettera din kunskap med praktisk kompetens kring sökmotoroptimering.

Du kommer lära dig att:

  • Ta reda på vilka sökord som dina kunder använder.
  • Strukturera och sökoptimera innehållet på din webbplats.
  • Vilka tekniska förutsättningar som krävs för att synas så högt som möjligt i Googles sökresultat.

Kursen består av videoklipp, instruktionsfilmer, verktyg och mallar som ger dig praktisk hjälp med att komma igång med sökmotoroptimering.

Du får även flera tips på verktyg som hjälper dig i ditt arbete med sökmotoroptimering och i varje kapitel finns en förteckning av de verktyg som nämns i videoklippen som gör att du enkelt hittar dem.

I varje kapitel finns en avslutande quiz som gör att du kan testa dina kunskaper.

Prova gratis

Två videoklipp i kursen är kostnadsfria för att du ska få en inblick i hur kursen är upplagd (priset för hela kursen är 1495 SEK).

Kursen är tillgänglig i 90 dagar efter att du har gjort din betalning så att har tid att gå igenom kursmaterialet flera gånger.

Sagt om kursen

[TEST_B id=63095]

Gå vidare till kursen här

Om författaren

Johan Åberg
Johan Åberg
Jag är VD och konsult på Nivide och brinner för att hjälpa och inspirera sälj- och marknadsavdelningar att arbeta mer digitalt. På bloggen ger jag tips och inspiration kring ämnen som bland annat sökmarknadsföring, social selling och content marketing. Välkommen att kontakta mig på johan.aberg@nivide.se.
INTRESSANT? DELA GÄRNA MED VÄNNER.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email