Tre användbara verktyg för LinkedIn

prenumerera på tips och inspiration

Tips och inspiration för dig som arbetar med digital kommunikation. Vi skickar ca 3-4 artiklar om sociala medier, sökmarknadsföring och digital strategi varje månad. Vi skickar ingen reklam för våra tjänster och du kan välja att avprenumerera när som helst. När du blir prenumerant godkänner du vår sekretesspolicy. Välkommen!

I det här blogginlägget tipsar jag om ytterligare användbara tillägg till webbläsaren Google Chrome. Den här gången för dig som använder LinkedIn. I våra LinkedIn-utbildningar för företag går vi igenom fler verktyg och förklarar hur du kan använda dem för dina specifika ändamål.

1) Discoverly

Vill du veta om en person på LinkedIn har ett Twitter-konto? Lägg till Discoverly och du får en ikon på personens profil där du kan klicka dig vidare till deras profil på Twitter.

2) Profile views

I gratis-versionen av LinkedIn kan du bara se dina senaste fem besökare. Lägg till ”Profile views” till Google Chrome för att spara alla dina tidigare profilbesökare för att kunna återgå till dessa vid ett senare tillfälle.

3) Gorgias

Gorgias är ett verktyg som låter dig skriva långa stycken text med bara en knapptryckning. Använd det för att exempelvis lägga till en personlig signatur i dina meddelanden på LinkedIn.

Lycka till!

Tips och inspiration

100 LinkedIn-tips för företag

100 korta och enkla tips för hur du får ut mer av världens största affärsnätverk.

Om författaren

Johan Åberg
Johan Åberg
Jag är VD och konsult på Nivide och brinner för att hjälpa och inspirera sälj- och marknadsavdelningar att arbeta mer digitalt. På bloggen ger jag tips och inspiration kring ämnen som bland annat sökmarknadsföring, social selling och content marketing. Välkommen att kontakta mig på johan.aberg@nivide.se.
INTRESSANT? DELA GÄRNA MED VÄNNER.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Relaterade artiklar