Vi söker onlinemarknadsförare med kompetens inom copywriting

prenumerera på tips och inspiration

Tips och inspiration för dig som arbetar med digital kommunikation. Vi skickar ca 3-4 artiklar om sociala medier, sökmarknadsföring och digital strategi varje månad. Vi skickar ingen reklam för våra tjänster och du kan välja att avprenumerera när som helst. När du blir prenumerant godkänner du vår sekretesspolicy. Välkommen!

Om tjänsten

Nivide, en digital byrå i Malmö som erbjuder tjänster inom digital annonsering, digitala kurser och innehållsproduktion, söker en digital marknadsförare med kompetens inom copywriting.

Att producera content för digitala kanaler och är viktigare än någonsin och du kommer få en central roll hos oss för att både utveckla vårt eget och våra kunders digitala innehåll. Du kommer att ha ansvar för att driva ditt eget affärsområde och ha mycket kundkontakt samtidigt som du genomför uppdrag till våra kunder.

Dina primära arbetsuppgifter kommer vara att skriva och publicera content för våra kunder och även genomföra kurser och rådgivning hos våra kunder i ämnen som exempelvis sociala medier och sökmarknadsföring.

Nivide är ett litet företag och du kommer att erbjudas en utvecklande roll där kommer att lära dig mycket om digital marknadsföring och i perioder även hjälpa vår digitala annonsspecialist med kunduppdrag.

Du har ett stort intresse för digital marknadsföring och bör känna dig bekväm i att utbilda och ge rådgivning kring ämnen som exempelvis sociala medier och sökmarknadsföring.

Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av copywriting och kunduppdrag, exempelvis från en reklambyrå, och som snabbt kan börja träffa kunder och producera artiklar både till kunder och våra egna kanaler.

Idag är vi två anställda på vårt kontor i Malmö och arbetar med flera spännande kunder som exempelvis Gleerups, Wihlborgs, Bona, The Lodge och många fler. Nu vill vi växa tillsammans med dig för att kunna hjälpa våra kunder att bli ännu bättre på att möta sina kunder i de digitala kanalerna.

Krav

  • 3-5 års arbetslivserfarenhet inom copywriting/reklambyråverksamhet.
  • Goda kunskaper inom sociala medier och digital marknadsföring.

Meriterande

  • Kompetens inom grafisk formgivning.
  • Relevant utbildning inom digital marknadsföring.
  • Kunskap inom ämnen som Google AdWords och Google Analytics.

Arbetsuppgifter

  • Ansvara för att driva och utveckla affärsområdena ”Innehållsproduktion” och ”Kurser”.
  • Skriva artiklar och utveckla innehållsarbetet för våra kunder.
  • Löpande publicera statusuppdateringar och annonsering för kunder i sociala medier.
  • Genomföra utbildningar och rådgivning kring digital marknadsföring hos våra kunder.
  • Driva Nivides interna content-arbete, utveckla vår närvaro i sociala medier och skriva vårt nyhetsbrev.

Omfattning

100 %

Lön och villkor

Lön enl. överenskommelse. Vi tillämpar provanställning om sex månader.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Placeringsort

Malmö (Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A).

Under 2019 flyttar vi till nya, moderna lokaler på Hyllie, bara ett stenkast ifrån Hyllie station.

Om Nivide AB

Nivide är en digital byrå som hjälper och avlastar våra kunder genom att genomföra hela eller delar av deras digitala marknadsaktiviteter. Vi är specialiserade inom digital annonsering och sociala medier. Under åren har vi arbetat med kunder som Findus, Bona, Schneider Electric, Midroc, Gleerups, Atea, PR Vård, Praktikertjänst Röntgen m.fl.

Frågor om tjänsten besvaras av Johan Åberg, VD på Nivide AB. johan.aberg@nivide.se, 0709-66 88 69.

Ansökan

Skicka ditt personliga brev, CV, och löneanspråk till johan.aberg@nivide.se senast den 28 juli. Urval sker löpande.

Om författaren

Johan Åberg
Johan Åberg
Jag är VD och konsult på Nivide och brinner för att hjälpa och inspirera sälj- och marknadsavdelningar att arbeta mer digitalt. På bloggen ger jag tips och inspiration kring ämnen som bland annat sökmarknadsföring, social selling och content marketing. Välkommen att kontakta mig på johan.aberg@nivide.se.
INTRESSANT? DELA GÄRNA MED VÄNNER.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Relaterade artiklar