Vi söker Onlinemarknadsförare med kompetens inom grafisk formgivning

prenumerera på tips och inspiration

Tips och inspiration för dig som arbetar med digital kommunikation. Vi skickar ca 3-4 artiklar om sociala medier, sökmarknadsföring och digital strategi varje månad. Vi skickar ingen reklam för våra tjänster och du kan välja att avprenumerera när som helst. När du blir prenumerant godkänner du vår sekretesspolicy. Välkommen!

Om tjänsten
Nivide söker en onlinemarknadsförare med kunskap inom grafisk formgivning för anställning på vårt kontor i Malmö. Du har ett stort intresse för onlinemarknadsföring och vill arbeta för att utveckla både vår egen och våra kunders digitala närvaro.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att genomföra våra kundprojekt som exempelvis att hjälpa våra kunder med annonsering i kanaler som Google AdWords, Facebook och LinkedIn och att även förbereda utbildningar, workshops och föreläsningar med hjälp av PowerPoint. Du kommer att ha ansvar för att driva och utveckla vår egen marknadsföring i sociala medier och du kommer även att skriva artiklar till olika sammanhang, exempelvis vår blogg.

Vi ser gärna att du är självgående, engagerad, har hög social kompetens och viljan och nyfikenheten att utveckla din kompetens inom digital marknadsföring. Nivide är ett litet bolag så vi ställer framförallt höga krav på att du är självgående och beredd att ta tag i både små och stora arbetsuppgifter som kan uppstå i ett litet företag, allt från stora kundprojekt till administrativa uppgifter. Det är viktigt att du trivs i konsultrollen eftersom du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder.

Tjänsten är en möjlighet för dig med kompetens inom grafisk formgivning och med ett intresse för digital marknadsföring att fördjupa din kunskap kring marknadsföring i sociala medier och andra digitala kanaler. Du kommer att arbeta nära vår VD och du kommer även att ges möjlighet att genomföra nödvändiga certifieringar för exempelvis Google AdWords.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 juni 2017. Glöm inte att skicka med exempel på grafiskt material som du tidigare har tagit fram.

Krav

 • Dokumenterad kunskap (portfolio) inom grafisk formgivning
 • Du ska kunna arbeta obehindrat i verktyg som Photoshop, Illustrator och Indesign
 • Erfarenhet av att arbeta med sociala medier och digital marknadsföring
 • 1-2-års arbetslivserfarenhet

Meriterande

 • Certifieringar i Google AdWords och Google Analytics
 • Journalistisk erfarenhet/erfarenhet av Copywriting
 • Kunskaper inom WordPress
 • Relevant utbildning inom digital marknadsföring och/eller grafisk formgivning

Arbetsuppgifter

 • Skapa och administrera sök- och displaykampanjer i Google AdWords.
 • Förbereda presentationsmaterial till workshops, utbildningar och föreläsningar.
 • Publicering och administration av konton i sociala medier.
 • Skriva och publicera bloggartiklar.
 • Skapa och genomföra kampanjer i sociala medier.
 • Administrativa uppgifter som exempelvis fakturering, offertskrivning m.m.

Omfattning

100 %

Lön och villkor

Lön enl. överenskommelse. Provanställning sex månader.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Placeringsort

Malmö (Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A).

Om Nivide AB

Nivide hjälper företag att hitta nya kunder och skapa fler affärsmöjligheter genom att använda sociala medier och andra digitala kanaler. Vi erbjuder strategisk rådgivning, utbildningar och operativa tjänster kring digital marknadsföring. Vi har under det senaste året arbetat med kunder som Findus, Bona, Schneider Electric, Midroc, Gleerups, Atea m.fl.

Frågor om tjänsten besvaras av Johan Åberg, VD på Nivide AB. Johan.aberg@nivide.se, 0709-66 88 69.

Ansökan

Skicka ditt personliga brev, CV, portfolio och ett ungefärligt löneanspråk till johan.aberg@nivide.se. Urval sker löpande.

Om författaren

Johan Åberg
Johan Åberg
Jag är VD och konsult på Nivide och brinner för att hjälpa och inspirera sälj- och marknadsavdelningar att arbeta mer digitalt. På bloggen ger jag tips och inspiration kring ämnen som bland annat sökmarknadsföring, social selling och content marketing. Välkommen att kontakta mig på johan.aberg@nivide.se.
INTRESSANT? DELA GÄRNA MED VÄNNER.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Relaterade artiklar